Estrada

Kija rekla Ceci da je razočarala, a sad se Ceca oglasila: Blokirala je, pa joj poručila ovu rečenicu

Iako je Veljko Ražnatović jučer javno podržao Kiju Kockar zbog njene izjave o Kosovu, čini se kako njegova majka i Kija sa druge strane nisu u dobrim odnosima.

Kija Kockar - Screenshot/Instagram

Naime, Kija je nedavno ovo rekla za Cecu.

– Ceca je najsujetnija osoba na estradi! Ona je moje najveće razočaranje, a svi znaju zašto – rekla je ona krajem aprila, da bi nedavno otkrila da ju je koleginica blokirala na Instagramu.

Međutim, Kija sada kaže da nije u svađi sa Cecom.
– Nemam sukob sa Cecom. Govorim u svoje ime. Ona je mene blokirala. Možda slučajno. Što se tiče Veljka, vidjela sam to, ali skrinšot, pa ne znam da li je on to zaista postavio. Ako jeste, ne vidim ništa negativno, ima isti stav kao i ja, kao i svi građani Republike Srbije, pa zašto i da se ne složi. Ljudi moraju da shvate koliko je nama Kosovo i Metohija važno, zbog istorije, borbe, manastira, zemlje i najviše ljudi,penosi Novi. Ova mlada djevojka nije postavila pitanje nezavisnosti Kosova, već je, nakon reakcije, postavila zastavu “velike Albanije” i time obuhvatila Srbiju, Crnu Goru, Makedoniju i Grčku. To je naci-ideologija od strane osobe koju prate milioni, a mi smo svi u regionu prošli najgore stvari, a to su ratovi. Zato ovom treba da se stane na kraj i da se svi narodi oko nas probude – rekla je Kockareva, a potom je i Ceca dodala da nema nesuglasica sa Kijom.

– Nisam ja u sukobu ni sa kim – kratko je kazala Ceca, dok Veljko nije htio da komentariše.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh