Estrada

Stigle najnovije vijesti o Milici Todorović: Početkom jula saznala da je pozitivna na koronu, a sad saopšteno nešto tužno

Nedavno je pola estrade zahvatila epidemija korona virusa, koja nije zaobišla ni popularnu pjevačicu Milicu Todorović.

Milica Todorović - Kurir.rs

Milica je još početkom jula saznala da je pozitivna na zloćudni virus, sa kojim se već dvije nedjelje bori, a kako navodi portal “Pink” njeno zdravstveno stanje se još uvijek nije poboljšalo.

Kako isti portal navodi, Milica se nalazi u izolaciji sa, takođe popularnom, pjevačicom Slavicom Ćukteraš, koja je takođe bila inficirana Covid-om 19, ali njeno stanje se već uveliko popravlja.

Izvor blizak pjevačici navodi da iako Miličino stanje nije dramatično, brigu stvara to što ne ide na bolje, pa iako nije u životnoj opasnosti, nije ni neozbiljno.

Todorovićeva već duže vrijeme ima jako izražene simptome koronavirusa – malaksalost, bol u mišićima, kašalj, kijavicu i povišenu telesnu temperaturu. Upravo je temperatura faktor zbog kojeg se Milica osjeća loše i iscrpljeno, iako na sve načine pokušava da je snizi i ozdravi. Uprkos tome što prima terapiju, pije lijekove koje joj je doktor prepisao, ona i na druge načine pokušava da zdravlje dovede u red, ali se ništa ne pokazuje kao djelotvorno.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh