Estrada

Era Ojdanić pozitivan na koronavirus: “Ovo je strašno”

Era se javio vidno uznemiren i uplašen.

Era Ojdanić - Alo.rs

Nakon informacije da je srbijanski pjevač Era Ojdanić pozitivan na koronavirus, ekipa portala “Alo!” ga je pozvala da provjere u kakvom je stanju.

Era se javio vidno uznemiren i uplašen.

Evo me u bolnici “Dragiša Mišović”. Tačno je da sam pozitivan na koronavirus. Sve se desilo veoma turbulentno, evo trenutno radimo sve pretrage – rekao je Era.

– Ja se osjećam fenomenalno, nemam nikakve simptome, niti bolove, ne kašljem, ne kišem, samo je test pozitivan. Uradio sam rendgen pluća i sve je u redu, sada čekam doktora da uradimo skener pluća, kako bi bio bio siguran, da je sve u redu, ali dosadašnji nalazi su dobri i nema nikakvih promjena – rekao je Ojdanić.

Zarazio se od sina koji već petnaest dana leži na liječenju u bolnici “Dragiša Mišović”.

Dobio sam od sina, a on je dobio predpostavljam na jednom veselju koje smo radili. Šta da vam kažem, ovo je strašno, luda kuća, čuvajte se – rekao je Era na kraju razgovora.

Na pitanje da li ima potrebe da ostaje u bolnici, odgovorio je da čeka ljekara i da će se sa njim konsultovati oko svega.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh