Estrada

Natalija i Sani su otvoreno pričali o borbi sa koronom, on je prije nekoliko dana hospitalizovan, a sad je otkrila njegovo trenutno stanje

Sani Ibraimov i njegova supruga Natalija, bili su pozitivni na korona virus.

Sani Ibraimov - Instagram

On je imao jače simptome nego pjevačica, pa je morao da ostane u bolnici, zbog čega su njih dvoje nekoliko dana bili razdvojeni, prenosi “Blic“.

Sani Ibraimov i njegova supruga Natalija – Instagram

Na sreću, Sani se sada osjeća mnogo bolje, pa je pušten kući, čime se Natalija pohvalila na Instagramu, objavivši u okviru storija zajednički selfi.

– Konačno zajedno – kratko je napisala pjevačica, a onda se u sljedećem storiju zahvalila svima koji su joj bili podrška u teškom periodu.

– Hvala svima na beskrajnoj podršci, sada smo okej, Sani je stigao kući. Dobro je reagovao na terapiju, to je najbitnije. Jedino što vam želimo je da se dobro čuvate i nosite maske, jer nikad se ne zna gdje i kad može ovo čudovište da vas zakači. Zato, pamet u glavu – istakla je ona.

Sani Ibraimov i njegova supruga Natalija – Instagram


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh