Estrada

Severina objavila novu fotografiju sina, nakon više od mjesec dana ponovno su zajedno

Nakon što ga nije vidjela više od mjesec dana, Severina je uspjela provesti neko vrijeme sa sinom Aleksandrom. Na Instagramu je danas objavila njegovu fotografiju na kojoj promatra životinje i posvetila mu emotivnu poruku.

Severina Kojić - Blic

“Bez tebe šta je bila sreća, prozor bez zavjesa i cvijeća, a sad je i od Boga veća kad te pogledam…”, citirala je stihove svoje pjesme Rođeno moje, koju je posvetila upravo Aleksandru.

I jučer je objavila nekoliko fotografija sina te pokazala da su dio vremena zajedno proveli u igri.

Podsjećamo, Severina je u Beogradu boravila u karanteni mjesec dana s obitelji svog supruga, a tokom tog razdoblja Aleksandar je bio u samoizolaciji s ocem Milanom Popovićem. Prema pisanju nekih medija, za to vrijeme uspjela je sina vidjeti samo na 15 minuta, a prvi put su nakon sedam godina Uskrs proveli odvojeni, prenosi “Index“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh