Estrada

Sam Smith prebolio koronavirus

Slavni pjevač Sam Smith otkrio je da se zarazio s koronavirusom u Velikoj Britaniji.

Sam Smith - Agencije

Slavni pjevač Sem Smit (Sam Smith) otkrio je da se zarazio s koronavirusom u Velikoj Britaniji, no nije išao na testiranje, već je poput većine ljudi ostao u samoizolaciji gdje se izliječio, piše “Billboard”.

Nisam se testirao, ali znam da sam imao koronavirus. Sto posto sam uvjeren da sam ga imao. Sve što sam pročitao u potpunosti je ukazivalo na to – rekao je, prenosi “Avaz“.

Ubrzo nakon što se on razbolio, Smitova sestra dobila je ​​iste simptome, pa su otišli u samoizolaciju na tri sedmice kako bi zaštitili svoju porodicu i prijatelje.

Smit je tokom karantine osjetio potrebu da pjeva i stvara.

Prve dvije sedmice samo sam htio pjevati. Nisam htio pjevati i snimati svoje pjesme, već sam samo htio hodati oko kuće i pjevati – rekao je te priznao kako je nakon treće sedmice izgubio tu potrebu.

No, nedugo nakon toga pjevač se je psiho-fizički oporavio te je ponovo krenuo sa stvaranjem novih hitova. Nedavno je svjetlo dana ugledao njegov duet s Demi Lovato “I’m Ready”.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh