Estrada

Atraktivnija nego ikad: Kćerka Željka Joksimovića ima zanimljiv posao

Pjevač Željko Joksimović otac je četvoro djece. On sa suprugom Jovanom ima, dok iz braka sa bivšom suprugom ima kćerku Minu!

Mina Joksimović - Blogspot

Željko je veoma vezan za Minu, koja je od njega nasljedila talenat za muziku i koju je mnogo toga naučio, a tiče se muzike.

Željko je veoma ponosan na svoju najstariju nasljednicu, jer je veoma vrijedna i talentovana. Mina studira Muzičku akademiju, a pored toga stalno provodi vrijeme sa ocem u muzičkom studiju, piše Blic.

Mina se usput uspješno bavi komponovanjem melodija za pozorišne predstave, a prije nekoliko godina postala je muzički urednik na duhovnoj televiziji “Hram”.

Takođe, Mina je nedavno pratiocima na društvenoj mreži Instagram otkrila da uskoro planira da snimi svoju prvu pjesmu.

Dok Mina ne krene stopama svog mega popularnog oca možete da uživate u njenim fotografijama sa Instagrama. Morate priznati da danas izgleda nikad bolje.

View this post on Instagram

look at her now

A post shared by Mina Joksimović (@minajokssimovic) on

 

View this post on Instagram

??‍♀️

A post shared by Mina Joksimović (@minajokssimovic) on


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh