Estrada

Selena Gomez pati od bipolarnog poremećaja i liječi na psihijatriji

Selena Gomez priznala je da se bori sa bipolarnim poremećajem, kao i da je posjetila psihijatrijsku bolnicu.

Selena Gomez - Blogspot

Ona kaže da je tamo dobila dijagnozu, a da joj je laknulo što je saznala uzrok svih svojih depresija i tjeskoba tokom proteklih godina.

Sve do sada nisam bila svjesna šta mi se događa. Sad kad napokon imam sve informacije to mi pomaže i znam šta treba da učinim. Kad sam bila mlađa, jako sam se bojala grmljavine, pa mi je mama kupila mnogo knjiga o tome kako nastaje. Rekla mi je: “Što više znaš o tome, manje ćeš se plašiti”. I uspjelo je. Isto vrijedi i za ovaj moj problem“, govori Selena.

Ja sam djevojka iz Teksasa, a tu se jednostavno ne govori o mentalnom zdravlju. Tu moraš izgledati kul. Tako se kod djece i tinejdžera samo nakuplja bijes“, objasnila je zašto prije nije obraćala pažnju na ovu mentalnu bolest, prenosi “Kurir“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh