Estrada

Susret Williama i Harryja, Kate i Meghan: Napetost se mogla sjeći nožem

Dugo očekivani, prvi susret dva brata nakon Megzita.

Williama, Harryja, Kate i Meghan - Twitter

Princ Hari i Megan Markl juče su se sreli oči u oči sa princom Vilijamom i Kejt Midlton. Bio je to krajnje napet prizor koji su propratili svi svjetski mediji.

Sve je počelo tako što je kraljica, kao neposlušnu djecu, kaznila četverac, zabranivši im da se pojave sa njom u svečanoj paradi. To je značilo da će Princ Hari i Megan, Princ Vilijam i Kejt, doći samostalno i nezavisno od svečane povorke ući u crkvu i sjesti na svoja mjesta, piše “Stil“.

Tako je i bilo. Prvo su došli Princ Hari i Megan koji su bili smješteni pored princa Edvarda, da bi kasnije došli Vilijam i Kejt koji su sjedili ispred njih.

Vilijam je jedva pogledao u brata i snahu i kratko ih pozdravio, dok je Kejt, bez promrmljala “Zdravo” i bez gledanja u njihovom pravcu, okrenula se i sjela na svoje mjesto.

To su bile jedine riječi koje je ovaj četverac razmijenio.

Kada je stigla kraljica, nju je pratio princ Čarls i Kamila koji su krajnje zategnutu i neprijatnu situaciju prekinuli tako što su se srdačno pozdravili sa Harijem i Megan.

Nakon završetka službe, tokom izlaska iz crkve, prvo je išla kraljica, zatim princ Čarls i Kamila, poslije Vilijam i Kejt, a iza njih Hari i Megan.

Stručnjaci za govor tijela kažu da je njihov stav odavao da im je svima mnogo neprijatno, pogotovo pričevima Vilijamu i Hariju, čija je prije jaka bratksa veza, sada potpuno nestala!


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh