Estrada

Sloba Radanović i Jelena Đuričanin započeli zajednički život: Ne štedi za njegovu izabranicu i njeno dijete

Sloba Radanović i Jelena Đuričanin načinili su važan korak u svojoj vezi i otpočeli zajednički život.

Sloba Radanović i Jelena Đuričanin - Kurir.rs

Mediji su mjsecima spekulisali da su zajedno, dok su njih dvoje to oštro poricali, da bi naposljetku obijelodanili svoju ljubav, uz isticanje da su ranije bili samo prijatelji, te da nikada ništa nisu zapravo ni slagali.

Đuričaninova se navodno sa djetetom preselila u Radanovićev stan i zasad funkcionišu savršeno. Ona ga čeka na aerodromu kada se vraća umoran sa tezgi i vozi ga kući. Prema riječima prijatelja, srbijanski pjevač ne štedi kako bi se njegova izabranica i njeno dijete osjećali voljenim i zaštićenim.

Podsjetimo, pjevačeva majka je aminovala ovu ljubav, naročito nakon kraha braka sa Kijom Kockar, kao i turbulentne veze sa Lunom Đogani, te je to Slobi dalo vjetar u leđa da se skrasi pored Jelene, piše “Svet“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh