Estrada

PJEVAČICA U STRAHU: Haris Berković napadnut zbog Rade

Nepoznati mladić, obožavalac Rade Manojlović, presreo je na ulici njenog dečka Harisa Berkovića i prijetio mu, zahtjevajući da ostavi popularnu srbijansku pjevačicu.

Haris Berković i Rada Manojlović - Instagram

Kako izvor blizak pjevačici otkriva, sve je počelo prilično bezazleno tako što je jedan mladić dolazio na njene nastupe i slao joj poruke na društvenim mrežama da je lijepa. Međutim, stvari su se otrgle kontroli kada je saznao gdje živi i navodno počeo da joj ostavlja pisma u poštanskom sandučetu, poručujući joj da će biti “njegova ili Božja”.

Jednom je presreo Harisa Berkovića ispred zgrade i rekao mu da nestane jer je on sada sa Radom – otkrio je izvor za medije.

Kada su shvatili da je situacija ozbiljna, te da se manijak vrzma oko njihove zgrade, par je, kako se navodi, obavijestio policiju.

Rada je angažovala obezbjeđenje jer se boji da joj je manijak za petama i da je možda prati i posmatra – dodao je izvor, piše “Puls Online“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh