Estrada

Sloba Radanović završio u zatvoru

Sloba Radanović ispričao je da je ni kriv ni dužan završio u policijskoj stanici, a kako je izjavio u pitanju je bila rutinska kontrola.

Sloba Radanović - MegaVijesti.Com

Bili smo na večeri u jednom restoranu, policijska grupa je upala i napravila je klasičnu raciju. Bili su korektni momci stvarno, znamo kakvi su mogli da budu i to je njihov posao, to je rutinska kontrola, ali pošto nas je bilo dosta morali smo da taj razgovor obavimo u prostorijama policije, zato smo i odvedeni tamo i ništa više od toga. Isprovjeravali su naše informacije, da li imamo dosije, ništa više od toga – ispričao je iskreno Sloba.

Srbijanski pjevač je priznao da bi rado ponovo stao na ludi kamen, i da mu stvaranje porodice ne izgleda tako daleko.

Nije tu trenutno, ne mogu da kažem gdje je, krijem je (smijeh). Na ludi kamen… Što da ne! Svakom čovjeku cilj u životu treba da bude stvaranje porodice, zašto da ne – rekao je Sloba, prenosi “Pink“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh