Estrada

Frontmen grupe Van Gogh pogođen flašom u glavu tokom nastupa u Sarajevu

Zvonimir Đukić Đule, pjevač i gitarista srbijanskog rock sastava Van Gogh, pogođen je plastičnom flašom u glavu tokom sinoćnjeg nastupa na platou Centra Skenderija u Sarajevu.

No image - Haber.ba

Nakon što je pogođen u glavu za vrijeme izvođenja pjesme “Za godine tvoje”, legendarni Đule prvih nekoliko trenutaka stajao je zbunjen pred publikom, a zatim je vidno izrevoltiran odlučio nakratko prekinuti nastup. Ipak, ubrzo se sabrao i nastavio je s koncertom.

Osim prethodno navedene pjesme, Zvonimir Đukić Đule, Srboljub Radivojević, Dejan Ilić i Branislav Gluvakov svoje vjerne sarajevske fanove jučer su rasplesali hitovima kao što su “Gotovo je sve”, “Nek’ te telo nosi”, “Mama”, “Anđele moj brate” i mnogi drugi.

Naime, grupa Van Gogh je sinoć zajedno s Reginom i Hladnim pivom obilježila drugu noć prvog izdanja velikog muzičkog festivala Live Stage, piše “Klix“.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh