Estrada

“Imala je ona i previše problema” – Bivši dečko preminule misice Dijane Milojković se oprostio od nje snimkom koji slama srca

Danas je preminula misica Dijana Milojković koja se kao lavica borila sa opakom bolešću.

No image - Haber.ba

Dijanin bivši dečko Stefan Karić podijelio je na svom Instagram profilu emotivni video na kojem se nalaze njih dvoje u periodu kada su bili u najvećoj ljubavi. A, tekst koji je napisao uz snimak ostavlja bez riječi svakoga ko ima i malo srca:

Imala je ona i previše problema. Samo eto neki čudom ih je kontrolisala i zadržavala u sebi. Ponekada se osjećala jako loše, a ipak je hodala uspravno i ponosno rijetko ko je mogao i naslutiti da joj nešto fali. Ubijeđena da kad tad mora doći bolje vrijeme, a ako slučajno i ne dođe, nema veze. Prošla je kroz život baš onako kako treba! Borbeno, u stilu kraljice.

– Hvala ti na svim danima provedenim sa tobom, hvala ti za svaki osmijeh, za svaku suzu, za svako dobro jutro i laku noć! Nikada te neću zaboraviti i prestati voljeti vidimo se u nekom drugom životu u to sam siguran! I da znaš da si ti za mene pobjednik ove borbe ! Počivaj u miru Dijana moja. Zauvijek tvoj Stefan – napisao je on.

Da podsjetimo, o ljubavi Dijane i Stefana svi su pričali. Karić je bio uz svoju djevojku kada joj je dijagnostifikovan kancer, dok je tokom raskida ona javno govorila kako ju je prevario, što je on demantovao, piše “Blic“.

Koliko su se njih dvoje voljeli svjedoči i video koji je Stefan podijelio na Instagramu na kojem Dijani pjeva pesmu Sinana Sakića “Da se opet rodim”.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Imala je ona i previše problema. Samo eto neki čudom ih je kontrolisala i zadržavala u sebi. ponekada se osećala jako loše, a ipak je hodala uspravno i ponosno retko ko je mogao i naslutiti da joj nešto fali. Ubedjena da kad tad mora doći bolje vreme, a ako slučajno i ne dođe, nema veze. Prošla je kroz život bas onako kako treba! Borbeno, u stilu kraljice ! Hvala ti na svim danima provedenim sa tobom, hvala ti za svaki osmeh, za svaku suzu, za svako dobro jutro i laku noc ! Nikada te neću zaboraviti i prestati voleti vidimo se u nekom drugom životu u to sam siguran ! I da znaš da si ti za mene pobednik ove borbe ! Pocivaj u miru Dijana moja ?? Zauvek tvoj Stefan! ❤️?????????❣️

Objavu dijeli Stefan Karic (@karic_stefan)


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh