Estrada

Grandov kasting karavan na čelu sa Sašom Popovićem stiže u BiH

Koliko je bilo zainteresovanih za audiciju Zvezda Granda, najveći studio Avala filma na Košutnjaku bio je pretrpan od kandidata. Zbog ogromnog ineresovanja, popularnom kecu, gdje se inače snima ovo muzičko takmičenje, bilo je gotovo nemoguće prići.

Zvezde Granda - Screenshot/YouTube

Svi kandidati, strpljivo su stajali u redu nekoliko sati, a Dragan Stojković Bosanac, koji je uz Đorđa Davida bio na samoj audiciji, svirao je na harmonici u bekstejdžu i na taj način razbijao tremu mladim pjevačima, piše “Express tabloid“.

Dolazak Saše Popovića izazvao je ovacije kod svih kandidata, a direktor Grand produkcije, prije samog kastinga, rekao je: “Odziv je bolji nego prošle godine.

Ima dosta novih i dobrih kandidata što nas jako raduje – rekao je Popović i otkrio šta se sprema za jesen.

Sljedeće sezone pored šest mentora, u svakoj emisiji imat ćemo po jednog gosta mentora. U toj ulozi će biti najveće regionalne zvijezde. Zvat ćemo na primjer Brenu, Željka Joksimovića, Tonija Cetinskog i mnoge mnoge druge. Vidjet ćete kakav spektskl pripremamo – rekao je odlično raspoložen Sapa.

Inače, audicije u Nišu i Novom Sadu su već završene, pa se Grandov kasting karavan na čelu sa Popovit ćemo sljedeće sedmice seli za BiH.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh