Estrada

Meghan, Harry, William i Kate se obratili javnosti, a za to imaju važan razlog

Novopečeni roditelji Meghan Markl i princ Harry donijeli su veliku odluku koja je oduševila javnost i naišla na brojne pohvale i odobravanja.

No image - Haber.ba

Naime, vojvotkinja i vojvoda od Sase*sa Meghan i Harry udružili su se sa članovima kraljevske porodice kako bi pomogli ljudima koji su oformili telefonsku liniju za pomoć mentalnim bolesnicima.

U pitanju je milionska donacija organizaciji “Shout” koja pomaže osobama koje su u kriznom stanju – od osoba sa samoubilačkim mislima do raznih oblika nasilja, a u tome im podršku pružaju brojni volonteri.

Pored Meghan i Harryja tu su bili i William i Kate, koji su se obratili javnosti i otkrili da je ovo najveća donacija iz kraljevskog fonda do sada. Ovaj potez oduševio je javnost, pa su pristizali brojni pozitivni komentari i pohvale, piše “Blic“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh