Estrada

Rada Manojlović izgradila kuću

Nije zaboravila rodno selo.

Rada Manojlović - Kurir.rs

Srbijanska pjevačica Rada Manojlović nikada se nije sramila da govori o svom rodnom selu nadomak Požarevca, Četerežu. Ona tamo često odlazi, a tu još uvijek živi njen otac i mlađa sestra Maja.

Ekipa emisije ‘Paparazzo Lov’ posjetila je Četereže i snimila novu kuću koju je Rada napravila za sebe i svoju porodicu, a tamo su imali prilike i da razgovaraju sa pjevačicinom bakom koja je bila iskrena.

Rada je bila onomad, Maja sad vozi njena kola. Oni su malterisali sve unutra, sada će da kreče i odmah da kupuju namještaj – rekla je baka i dodala da se pjevačica sada ne bi vratila u rodno selo:

Ma ne. Da ima gdje da dođe, lijepo je. Šta ćeš, siromašni smo. Ona da je neka, ona bi to rasturila sve, trošila bi, ali ona ipak gradi kuću – ispričala je Radina baka, piše “Pink“.

 


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh