Estrada

“JA SAM VEĆ U BRAKU”: Milica Todorović otvorila dušu o privatnom životu, dok će mnoge iznenaditi ono što kaže o SVADBENOM VESELJU

Poznata pjevačica i jedina pobjednica muzičkog takmičenja “Zvezde Granda” progovorila je o detaljima iz svoje privatnosti, a pojedine stvari će zasigurno iznenaditi javnost.

Milica Todorović - Blogspot

– Majčinski instinkt mi se pojavio i željela bih ove godine da rodim djevojčicu. Djeca su stvar koja se ne planira tek tako, neću se zaustaviti na jednom, želim više djece. Ne mogu ja da isplaniram kada da budem trudna, sve to treba da ide svojim tokom, ja samo znam šta želim – izjavila je Milica Todorović i progovorila o svadbi, prenosi Blic.

– Svadba će se desiti, ali je pitanje kada, zaista se ne opterećujem. Ne volim da planiram ništa, pa tako ni ovo. Miloš i ja smo u vezi pet godina, lijepo nam je. Kad budemo mislili da treba to da uradimo, mi ćemo to ovjekovečiti. Svakako živimo zajedno, pa tako ja imam osjećaj kao da smo već u braku – kazala je pjevačica za “Pink”.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh