Estrada

Oglasio se Zoran Marjanović nakon treće optužnice

Suprug ubijene pjevačice “Granda” Jelene Marjanović kaže da nije iznenađen što je protiv njega podignuta i treća optužnica, kao i da vjeruje da će jednog dana sve izaći na vidjelo.

Zoran Marjanović - Espreso.rs

– Nisam iznenađen što je tužilaštvo po treći put podiglo optužnicu protiv mene. Poslije svega što sam preživio u protekle tri godine, ni kriv ni dužan, ništa me više ne može iznenaditi – ovim riječima je Zoran Marjanović prokomentarisao odluku Višeg tužilaštva u Beogradu, koje je po treći put protiv njega podiglo optužnicu zbog brutalnog ubistva supruge i pjevačice “Granda” Jelene Marjanović.

Prema nezvaničnim informacijama, Marjanović se tereti da je 2. aprila 2016. godine na nasipu u Borči ubio suprugu na podmukao i svirep način, a njen leš potom bacio u kanal. U optužnici se takođe navodi da je u neposrednoj blizini mjesta zločina sve vrijeme bila Zoranova i Jelenina kćerka Jana, koja je u tom trenutku imala pet godina.

– Bog sve vidi. Tako da će jednog dana na vidjelo izaći sve klevete, fabrikovanja i namještaljke kovane meni i mojoj porodici. Od istine niko nije uspio da pobjegne, jer Bog je istina i štiti pravednike – poručio je optuženi Marjanović.

On je kazao da do danas ne zna ko je ubio njegovu suprugu, ali ni kome je u interesu da on bude optužen za svirepi zločin i izveden pred sud.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh