Estrada

Bosanac na operaciju srca morao još prošle godine, nije poslušao savjete doktora, a evo kada izlazi iz bolnice i kako se sada osjeća

Dragan Stojković Bosanac prije dva dana operisan je na Institutu za kardiovaskularne bolesti na Dedinju, a on se i dalje nalazi na odjeljenju intenzivne njege.

Dragan Stojković Bosanac - Blic.rs

Naime, Dragan Stojković Bosanac je hitno završio u bolnici, gdje mu je potom operisano srce. On se dobro osjeća, dobro je podnio sam operativni zahvat, a već za dva dana biće pušten kući.

Osjeća se dobro, operacija je dobro prošla. Biće u bolnici još dva dana, a poslije će biti pušten na kućno liječenje. Neće odsustvovati sa snimanja “Zvezde Granda”, već će se ekipi pridružiti na sljedećem snimanju. Supruga ga sve vrijeme obilazi u bolnici i sve vrijeme je tu za njega – kaže izvor blizak porodici Stojković i dodaje da je Bosanac zdravstveni problem imao izvjestan period, ali očigledno nije slušao doktore.

On je imao taj taj zdravstveni problem i trebalo je prošle godine još da ga riješi, ipak, to nije uradio. Uslijed obaveza, operacija je tek prije dva dana urađena – kaže dalje izvor.

Povodom cijele situacije pozvali smo muzičara koji je odgovorio na poziv i zvučao prilično loše.

Čujemo se drugi put – rekao je Bosanac i prekinuo, piše “Telegraf“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh