Estrada

SUROVI PROFESIONALIZAM ZGAZIO TUGU: Jelena Karleuša nikad jača, ljepša i modernija

Otkada je preminula radijska voditeljica i novinarka Divna Karleuša, majka Jelene Karleuše, pop pjevačica ne krije svoju tugu ni na licu, ali ni na Instagramu.

No image - Haber.ba

Bol koja uslijedi kada se izgubi roditelj je nemjerljiva, a to nažalost znaju samo oni koji su tu bol i osjetili. Ostali samo imaju empatiju.

Tako je ovaj protekli period za Jelenu Karleušu i te kako jedan od bolnijih, da ne nabrajamo sve ono što ju je zadesilo prije.

Ona se vratila jača nego ikad, ljepša nego ikad a na sve to – savršeno stilizovana. Možda ni šminka, odjeća pa ni najsvjetlucaviji nakit ne mogu predstaviti dobar paravan za jaz u njenom srcu, ali vas podsjetiti zašto je volite ili ne volite.

Surovi profesionalac se ne bavi patetikom i svoj posao isključivo radi van porodičnog okrilja. To kakav je poslije sam sa sobom, to je slika koja je dostupna samo njemu i nije za svakoga.

Tako je i Jelena nedavnim pojavljivanjima na svojim profesionalnim zadacima, tačnije na snimanjima novih emisija “Zvezda Granda”, oduševila sve one koji razumiju kroz šta prolazi i sa čim se bori. Izuzetno stilizovana, besprijekornom makeupa, sada savršene piksi frizure i sa potpuno novim “ja” vratila se obavezama i objavama na Instagramu kojih, naravnom jedno vrijeme nije bilo iz poznatih razloga, prenosi Express


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh