Estrada

Jelena Karleuša posljednjom objavom na Instagramu otkrila najbolniju ranu! Ovako izgleda njena duša!

Jelena Karleuša je prije dva dana potpuno promijenila imidž i na snimanje Zvezda Granda stigla sa ugrađenim dredovima.

No image - Haber.ba

Kao što se i ošišala nakratko na frizuru koju je njena majka imala prije nego što je preminula, tako je srbijanska pjevačica uradila dredove koje je jedno vrijeme nosila Divna, piše “Kurir“.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli JELENA KARLEUŠA (@karleusastar)

Da joj majka nedostaje majka, Jelena je ponovo pokazala objavivši kratak video Divne Karleuše na kojem upravo ima frizuru koju sad nosi.

Spolja sjaj… unutra najjača bol. Bol koja lomi kosti. Samo ona zna…“, “Kraljice“, samo su neki od komentara podrške koji su se našli ispod pjevačicinog posta.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh