Estrada

Aca Lukas i Marija Šerifović se posvađali oko djevojke

Srbijanski pjevač Aca Lukas i njegova kolegica Marija Šerifović žestoko su se isprozivali nakon što se ispostavio da su oboje bacili oko na istu djevojku, pa su jedno drugom uputili niz uvreda!

No image - Haber.ba

Naime, Mariji i Aci se dopala ista djevojka još dok su zajedno žirirali u ‘Zvezdama Granda’, pa je koškanje počelo čim su shvatili da se u isto vrijeme dopisuju sa dotičnom osobom, te je njihovo dugogodišnje prijateljstvo na ozbiljnom testu sve do danas.

Kada se kamere na snimanjima ugase, Marija i Aca su stari drugari koji su privatno u vrlo dobrim odnosima. Iako Šerifovićka rijetko sa kolegama i prijateljima komentariše svoj ljubavni život, često se šali u situacijama kada joj se neko svidi, pa svoje najbliže obavijesti kada na nekoga baci oko. Međutim, ovoga puta se sve zakomplikovalo kada su Marija i Aca sjedili zajedno na piću i sasvim slučajno shvatili da im se sviđa ista ljepotica – priča izvor blizak srbijanskoj pjevačici.

Pobjednica Eurosonga se više od mjesec dana dopisivala sa djevojkom koju je upoznala dok je snimanje popularnog muzičkog takmičenja trajalo u ‘Grand produkciji’, a haos je nastao kada se ispostavilo da se dotična djevojka privatno čula i sa Lukasom.

Marija i Aca su se sasvim slučajno dotakli teme koja se tiče njihovih emotivnih partnera dok su sjedili u jednom kafiću, pa su kroz razgovor shvatili da im se dopada ista djevojka. Marija i Aca su potom jedno drugom počeli da pokazuju dokaze i dopisivanja koja jasno ukazuju na to da dotična ženska osoba nekoliko nedjelja odgovara na poruke i Lukasu i Šerifovićki. Sujeta je među pjevačima odmah proradila, pa su Marija i Aca krenuli da se prepucavaju. Folker je u jednom momentu Mariji rekao: ‘Šta se ti sad guraš oko nje kad ionako nemaš onu stvar!’ Ta rečenica je Mariju mnogo razljutila, pa je uzvratila Aci riječima: ‘Kakve to veze ima?! Ti tu stvar imaš, pa je ne koristiš’. Aca je poslije ovih riječi drčno ustao sa stolice i Mariji rekao da nema namjeru da se sa njom prepucava, ali je ostao ljut isto kao i Marija, tako da ni dan-danas ne razgovaraju – otkrio je izvor za “Srpski telegraf“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh