Estrada

Evo šta je Aleksandra Prijović zabranila u svom novom domu od kad se porodila

Novorođeni Aleksandar, sin Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića, unio je neizrecivu radost među članovima porodica pjevačice i menadžera, te se oni praktično utrkuju ko će im se više naći pri ruci.

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović - Espreso.rs

Naime, par sada živi u novoj kući na Bežanijskoj kosi, koju je Filip renovirao tik pred rođenje sina, a prema saznanjima “Sveta“, iako im je kuhinja sređena i vrhunski opremljena, u njihov dom ipak stiže isključivao hrana koja se spremi u kući Lepe Brene i Bobe Živojinovića.

Kako su ove dvije vile veoma bilizu jedna druge, na ovaj ustupak su se odlučili jer novopečenoj mami i dalje mnogo smetaju mirisi, te je izrazila želju da se hrana ne priprema u njenom novom domu.

Aleksandri, naime, smeta da se bilo šta krčka pod njenim krovom, te joj tako kuhari pripremaju hranu u Breninoj kući, a potom neko od članova porodice donosi hranu za nju i bebu.

Kako Prijovićeva i dalje doji, svi se trude da se hrani veoma zdravo.

Iako joj je rana od carskog reza još uvijek ‘svježa’ te se otežano kreće, Aleksandra se osjeća sjajno i uživa u svakom momentu sa svojim nasljednikom.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh