Estrada

Spomenula Jelenu Karleušu: Iznenađujuće ponašanje Ivane Peters u “Zvezdama Granda”!

Budući da se Jelena Karleuša povukla iz javnog života zbog smrti majke Divne, u “Zvezdama Granda” je mijenja Ivana Peters, nekadašnja pjevačica grupa “Tap 011” i “Negativ” pošto je ona radila u mjesecima koji su za nama sa kandidatima plavokose pjevačice.

Ivana Peters - Screenshot/YouTube

Iako joj je ovo prvi put da se nađe u jednom ovakvom TV formatu, Ivana se odlično snašla, davala je stručne komentare, pružala podršku takmičarima, ali i iznosila konstruktivne kritike.

Međutim, u jednom momentu je stavila naočare za sunce na oči, i povisila ton na jednu od kandidatkinja.

“Glasala sam za tebe jer si lijepa i talentovana djevojka, ali od tebe nikada neće biti zvijezda!”, zaurlala je srbijanska pjevačica, nakon čega su svi članovi žirija zajedno sa publikom prasnuli u smijeh, budući da su shvatili da je riječ o imitaciji Karleuše, piše “Puls“.

Ivana je odmah potom poručila da se šali i dodala: “Specijalno za Jelenu”.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh