Estrada

Luna odmah nakon “Zadruge” ide na operaciju

Luni Đogani će se ostvariti želja da ima veće grudi prije nego što je mislila. Pjevačica Anabela Atijas uveliko traži adekvatnog plastičnog hirurga koji će njenoj kćerki uvećati grudi odmah po napuštanju ‘Zadruge’.

Anabela Atijas i Luna Đogani - Kurir.rs

Luna nikada nije krila da bi voljela da ima veće grudi, ali zbog svega što joj se dogodilo posljednjih godinu i po dana, ona nije imala vremena da tu želju ostvari. Pošto su Anabeli Lunina sreća i zadovoljstvo na prvom mjestu, riješila je da joj pomogne da ovu namjeru sprovede u djelo. Ona je već počela da se raspituje kod poznanika gdje bi Luna mogla da ugradi silikonske grudi, a već je s nekim ordinacijama i kontaktirala. Ona namjerava da nađe adekvatnog hirurga i da što prije zakaže uvećanje grudi za kćerku kako bi ona na intervenciju otišla čim napusti rijaliti šou u junu“, objašnjava za “Scenu” izvor blizak pjevačici.

Anabelu je na ovaj podvig motivisalo i to što Luna želi da postane pjevačica.

S obzirom na to da Luna ima namjeru da se bavi pjevanjem kada izađe iz ‘Zadruge 2’, Anabela smatra da bi zbog budućeg pjevačkog posla takođe bilo dobro da poradi na svom izgledu. S druge strane misli da će to usrećiti Lunu i podići joj samopouzdanje. I Anabela ima silikonske grudi, pa zna koliko takva jedna promjena može da jednoj ženi promijeni život, te podržava Lunu u želji da se podvrgne estetskoj intervenciji“, završava sagovornik.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh