Estrada

“NAŽALOST, NE MOGU DA BUDEM VEDRA KAO DIVNA, ONA BI VAS SVE NASMIJALA”: Sestra Danijela jedva održala potresan govor!

Divna Karleuša sahranjena je na Novom bežanijskom groblju, a Jelena se jedva držala na nogama pored supruga Duška Tošića. Sestra Danijela skupila je snage da se obrati ljudima koji su došli da ispoštuju dragu Divnu.

Jelena Karleuša - Kurir.rs

Dragi prijatleji, u ime porodice sa zahvaljujem što ste došli. Nažalost, ne mogu da budem vedra kao Divna, ona bi vas vjerovatno sve nasmijala. Ali ako ona vidi, mnogo joj je drago što ste svi tu. Nama je baš strašno, ali vam opet mnogo mnogo hvala što ste nas podržali“, riječi su bile Danijele koja je izašla ispred porodice, piše “Kurir“.

Divna je sahranjena uz pjesmu “Bila je tako lijepa“.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh