Estrada

ŽELJKO MITROVIĆ POTVRDIO ZA JAVNOST: Kija i Sloba ponovo zajedno u novoj sezoni! Ugovori potpisani…

Nevjerovatan spoj…

Kija i Sloba - Ekskluziva.ba

Snimanje novih ‘Pinkovih zvezda’ počelo je danas u kompleksu filmskih studija TV Pink u Šimanovcima, a otkako je saopšteno da će se emitovati nova sezona, vladalo je veliko interesovanje medija za to ko će se ovog puta naći u ulozi žirija.

Kandidate u novoj sezoni ‘Pinkovih zvezda’ ocjenjivat će poznati srbijanski glumac Srđan Žika Todorović, voditeljica Dušica Jakovljević, direktor CEBEF-a Damir Handanović i pjevači i bivši supružnici Kristina Kija Kockar i Sloba Radanović!

Voditeljica će ove sezone biti poznato TV lice Ana Mihajlovski, dok će se iz bekstejdža uključivati Ognjen Nestorović i Filip Maksimović.

Za razliku od prve tri sezone, kada su bile isključivo muzičko takmičenje, u ovoj sezoni “Pinkove zvezde” postaju talent šou program u kom mogu da učestvuju svi oni koji smatraju da su po nečemu jedinstveni i da se izdvajaju od drugih, piše “Pink“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh