Estrada

Nataša Bekvalac pokazala svoje kćerke, pa otkrila detalj o njima koji niko do sada nije znao

Popularna srbijanska pjevačica Nataša Bekvalac ima veliki povod za slavlje.

Nataša Bekvalac - Expresstabloid.ba

Njena mlađa kćerka Katja za nekoliko dana slavi prvi rođendan, a Nataša je sada podijelila sa svojim fanovima jedan detalj o kćerkama za koji niko nije znao, piše “Express tabloid“.

Bekvalčeva je objavila snimak na kom njena starija kćerka Hana drži svoju sestru za ruku dok šetaju, pa je otkrila da su njih dvije u istom horoskopskom znaku, ali i u podznaku, jer su rođene istog minuta.

Jurimo u susret prvom rođušu. Hana i Katja rođene su istog minuta, istog su znaka i podznaka – napisala je pjevačica uz snimak koji je raznježio sve.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh