Estrada

Severina i Igor svojom odlukom iznenadili Kebu

Severina Kojić i njen muž Igor riješili su da kupe nekretninu u Beogradu. S obzirom na to da uvijek, kada su u Beogradu, borave u kući Dragana Kojića Kebe, njih dvoje su odlučili da je vrijeme da imaju malo svoje privatnosti, te da više ne žele da budu smetnja Igorovim roditeljima.

Igor Kojić i Severina Vučković - Doznajemo.com

Iako Keba obožava to što oni vrijeme provode u njegovom domu, na sve moguće načine pokušavao je da ih odgovori od te ideje, ali su oni čvrsto riješili da je vrijeme za promjene.

“Uprkos špekulacijama da je Severina u lošim odnosima sa svekrom, nakon što se nije pojavila na njegovom koncertu u Centru „Sava“, oni su to demantovali, jer je Seve tada zaista bila prehlađena i nije mogla da dođe i ispoštuje svekra. Inače, Keba nju obožava i odlično se slažu. Kad kog su ona i Igor u Beogradu, vrijeme provode u porodičnoj kući Kojića, gdje je uvijek zabavno i veselo. No, kako su Severina i Igor odlučili da rade na prinovi, shvatili su da je sada pravi trenutak da kupe svoju kuću, gdje će Igorova porodica uvijek biti dobro došla”, otkriva izvor.

Par je ovu odluku saopštio Kebi, međutim, on je bio protiv toga.

“Dragan je veliki domaćin i ne može da zamisli da pored njegove kuće, koja je dovoljno velika za sve, sin i snaha kupuju novu nekretninu. Međutim, Severina mu je objasnila da to nema nikakve veze sa njihovim porodičnim odnosima, te da je njoj drago zbog toga što ima svekra za primjer, ali da je vrijeme da ona i Igor pronađu svoju oazu mira”, kaže izvor, koji otkriva da je Dragan Kojić na kraju imao samo jedan uslov.

“Keba ih je zamolio da mu obećaju da će kupiti kuću u istom dijelu grada gdje on živi sa suprugom, kako bi mu bili bliže. Seve i Igor su se dugo smijali ovakvoj njegovoj konstataciji, ali su na kraju pristali. Kebi je jasno da njih dvoje sada razmišljaju o zajedničkom djetetu, te da su im potrebni privatnost i mir, pa nije želio previše da ih forsira u vezi s time da ipak promijene odluku i odustanu od kupovine kuće”, kaže izvor za “Alo!” i dodaje:

“Njih dvoje nisu megalomanski nastrojeni, pa ne žele da nekretnina koju će kupiti bude pretjerano velika, ali će svakako gledati da kuća ima najmanje tri spavaće sobe, veliku trpezariju, kuhinju kao i dvorište”, završava izvor.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh