Estrada

Marija Šerifović priznaje šta je ispunjava: Pjevačica otkrila je svoj ljubavni status i time iznenadila javnost!

Pjevačica je otkrila i da li je trenutno zaljubljena.

No image - Haber.ba

Jedna od najomiljenijih srbijanskih pop-pjevačica, Marija Šerifović je pred koncert u Zagrebu dala intervju za hrvatsku štampu u kom je otkrila neke vrlo zanimljive svari o sebi, piše “Glossy“.

Posljednjih godina praktično živite u Americi. Šta vam je donio život u Americi i namjeravate li da pokušate s inostranom karijerom?

– Amerika je moj bijeg od stvarnosti i vjerujem da bih poludjela da ne odem tamo svaki put kada osjetim da me obaveze guše. Los Anđeles je definitivno grad mojih snova i mogu da se zamislim kako živim tamo, što će se jednog dana vjerovatno i ostvariti.

Kakva je Marija privatno? Šta vas može naljutiti, a šta vas raduje?

– Raduju me prijatelji, moj pas, sretna sam kada imam slobodan dan i kada mogu da provedem vrijeme gledajući serije po cijeli dan. Ljute me zli i ograničeni ljudi, bijesna sam i osjetljiva kad vidim scene nasilja nad djecom ili životinjama…

Komunicirate li s fanovima na društvenim mrežama? Koji je najzanimljiviji zahtjev koji ste dobili?

– Ljudima stvarno svašta pada na pamet i ima stvarno suludih pitanja i zahtjeva, ali obično moji fanovi žele sa mnom da podijele neki trenutak iz života koji njima nešto znači, a vezan je za mene. Sretna sam što nam je u današnje vrijeme omogućeno da imamo takvu vrstu kontakta s ljudima koji prate naš rad.

Znam da ne pričate mnogo o privatnom životu, ali možete li nam reći jeste li sad zaljubljeni? Volite li nekog?

– Trenutno nisam, inspiraciju crpim u drugim stvarima.

Imate li neispunjenih želja? Kako vidite svoju karijeru u budućnosti?

– Ako sve bude kao do sada, biću sretna i zadovoljna jer bilo bi bahato da želim više od ovoga.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh