Estrada

Karleuša se opet razgolitila pa poručila: ‘Srce za moje fanove’

Pjevačica je na pozornicu došla u crnom donjem rublju prekrivenom mrežastom tkaninom. U isto vrijeme se pokrila po glavi; i to doslovno, crnom kapuljačom.

Jelena Karleuša - Senzacija.ba

Prvi put nakon skandala s nogometašem Ognjenom Vranješom (29), Jelena Karleuša (40) nastupala je u noćnom klubu.

Pjevačica se za nastup u bečkom klubu oskudno odjenula. Na pozornicu je došla u crnom donjem rublju prekrivenom mrežastom tkaninom. U isto vrijeme se pokrila po glavi; i to doslovno, crnom kapuljačom.

Pjevačica je pokazala kako joj, i nakon afere, ne manjka energije. Cijelu je večer s plesačicama skakala po klubu, a prvi put nakon afere očito je nešto rekla i novinarima, piše “24sata“.

– Srce za moje fanove – govori Karleuša, pokazujući rukama srce, na snimci koju je objavila stranica njezinih obožavatelja. Fanovima je poslala i pusu.

Karleša je u Beču promovirala svoju pjesmu ‘FeJK’, koju je premijerno predstavila u utorak na Music Award Ceremonyju.

Budući da je pjevačica ovih dana u središtu javnosti, Jelenina pjesma nalazi se na top glazbenim ljestvicama te je nagledaniji video na YouTubeu.

Jelenin nastup u utorak nije propustio niti Vranješ.

Kada je ceremonija završila, bosanskohercegovački nogometaš pokušao je doći do Karleuše, prenosi Kurir. Budući da ga je pjevačica blokirala na društvenim mrežama, preko prijatelja joj je navodno poslao poruku.

– Oprosti mi sve… Još te volim. Žao mi je što je sve ovo otišlo predaleko. Bio sam povrijeđen… U svom tom ludilu nisam znao što radim. Kajem se. Možemo li se vidjeti? – pisalo je u poruci.

Kada je pročitala poruku, Karleuša je navodno počela vrištati i histerizirati.

– Tjerajte se obojica u pi*ku materinu! I ti što mi prenosiš sve ovo i Vranješ – vikala je Jelena.

Koliko je bila razjurena, potvrditi može i naš reporter koji je snimio kako je član Karleušina tima povukao fotografa koji je želio snimiti pjevačicu kako napušta Štark Arenu.

– Drži ovog s mobitelom, drži ga! – zaderao se prema našem reporteru.

Podsjećamo, Karleuša od samog početka skandala odlučno tvrdi da nije prevarila supruga, također nogometaša, Duška Tošića (34) i da su njezine golišave fotografije, ali i snimke gdje s Vranješom šeće po Grčkoj, u potpunosti lažne.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh