Estrada

OTAC I SIN SU RASPLAKALI SVE PJESMOM U “NIKAD NIJE KASNO”: A evo gdje je danas ONA kojoj su uputili stihove!

U posljednjoj emitovanoj emisiji showa “Nikad nije kasno”, publika kraj malih ekrana ostala je u suzama nakon emotivnog nastupa Saška Janjića i njegovog sina Srećka.

Otac i sin - Prva.rs

Oni su u duetu izveli pesmu Šabana Šaulića “Majko, sve ti opraštam”, a suze koje koje su se mogle videti na licima svih prisutnih izazvala je i sama činjenica da je Saška napustila supruga, odnosno da je Srećko odrastao bez majke, što je cijeloj ovoj pjesmi dalo posebnu notu, piše “Novi“.

Oni su nakon emisije dali intervju u kojem su objasnili pozadinu cijele priče.

– Ja sam rastavljen od supruge. Djecu sam odgajio sam. Čuvao sam ih sam. Tokom nastupa sam se sjetio prošlosti i šta sam sve zbog njih učinio. I sada sve radim zbog njih. Samohranim roditeljima je jako teško. Ja sam ostavio kr.v ispod nokta za moju djecu – poručio je emotivno za Grand Online Saško.

– Sedam mjeseci je imalo mlađe dijete kada nas je napustila, a stariji godinu i po. Supruga i ja se nismo slagali. Nisam je maltretirao, ali sloge nije bilo – dodao je on.

– Ona sada ima troje djece. Udata je za drugog čovjeka. Ponekad se stariji sin sjeti da se čuje sa njom, ali mađi je se ne sjeća uopšte – otkrio je Saško gdje se danas nalazi njegova bivša supruga.

– Čujemo se ponekad, zovemo jedno drugo, ali nije to to – bio je kratak Srećko.

Prisjetimo se njihovog emotivnog nastupa:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh