Estrada

Jelena Rozga se rasplakala na bini, a za sve je kriva Jahovićka

Jelena Rozga sa suzama u očima izvela je pjesmu koju je za nju napisala Emina Jahović.

Jelena Rozga - Screenshot/Prva

Stihove ove numere se poklapaju sa emotivnim statusima popularnih pjevačica, doduše Emina trenutno uživa u ljubavi sa biznismenom Sadetinom Saranom, ali vjerujemo da je pjesma nastala u teškom momentu Jahovićeve.

Ti nemaš mjeru, a ja u suprotnom sam smjeru, od anđela odavno sam odmakla. Na prvog na kog naletim, sve ću da mu dozvolim i jednom da se prevarim da se osjetim ko ti. U sebi da te ubijem i da se svima zareknem. Da sam iz blata ustala, među žive opet zgazila – glase stihovi ove emotivne numere.

Emina tvrdi da je pjesmu napisala prije nekoliko godina, a ako je tako, onda je definitivno predvidjela kraj svog braka, u kojoj se pronašla i njena kolegica, kojoj je teško pao raskid od Stjepana Hausera, piše “Kurir“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh