Estrada

Karleuša odlučila staviti tačku na priču o Vranješu… ili bar privremeno…

Koliko god da je skandal s fotografijama koje je razmjenjivala sa bh. fudbalerom Ognjenom Vranješem uticao na privatni život Jelene Karleuše, na poslovnom će zaisgurno dugo “ubirati” plodove te afere.

Jelena Karleuša - Blic.rs

Nakon što se vratila iz Kine gdje je sa kćerkama bila u pojseti suprigu Dušku Tošiću, “mala od skandala” je odmah “uskočila” u studio gdje je završila snimanje nove pjesme. Posebno nakon svega što se izdešavalo u njenom privatnom životu, publika s nestrpljenjem iščekuje njene muzičke novitete.

Nakon što je danas na društvenim mrežama objavila kako ni ona ni Duško nikada nakon posljednjih problema nisu pričali za medije odnosno da su sve izjave izmišljene, čini se da je poslije te objave odlučila staviti tačku na priču o Vranješu… ili bar privremeno… Vrijeme će pokazati.

Kasnije se ponovo oglasila na mrežama koje koristi. Međutim, ovoga puta samo je najavila da će sutra objaviti novu pjesmu.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh