Estrada

Poznate pjevačice su godinama u svađi, a o njihovoj tuči svi su brujali

Folk pjevačica Mina Kostić dugo niz godina bila u vanbračnoj zajednici sa biznismenom Tiosavom Sretenovićem Tikom. Nakon što su stavili tačku na njihov ljubavni odnos on je uplovio u romansu sa njenom kolegicom Indirom Aradinović, poznatijom kao Indy.

Indira Aradinović i Mina Kostić - Expresstabloid.ba

Netrpeljivost između ove dvije pjevačice zbog zajedničkog momka kulminirala je 2008. godine na ‘Grandovom’ festivalu. Mina i Indy su se u bekstejdžu prvo posvađale, a onda su krenule da se tuku, piše “Express tabloid“.

Indy mi je tada prišla i rekla da imam dobru pjesmu, nakon čega sam joj ja rekla da se skloni i ostavi me na miru. Onda je ustala, zakačila me ramenom, nakon čega sam je šutnula. Tada smo počele da se tučemo, pa je Indirin rođak Đole Đogani došao da nas razdvoji. U afektu sam rekla da ću ih sve pobiti. Ne razumijem šta je ona morala da mi prilazi i ‘čačka me’, jer tri godine je prošlo od mog razvoda sa ‘onim žutim’ kada se ona smuvala sa njim. On mi je uništio život! Koštao me je kuće, auta i nerava. Ona ima problem u glavi i pri tom je polupjevačica koju je Saša izbacio iz ‘Granda’. Da zna da pjeva, ostala bi u ‘Grandu’ – ispričala je nakon toga Mina prilikom svog učešća na “Farmi”.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh