Estrada

Pretukao je bivši dečko?

Starleta je navodno podnela tužbu, ali ne želi da otkrije ime nasilnika.

Tamara Đurić - Instagram

Starleta Tamara Đurić je zbog veze sa muškarcem iz kriminalnog miljea napadnute ispred zgrade, prilikom čega joj je povređen nos, piše “Alo”.

Kada je Tamara jedno veče sišla dole da ih zamoli da prestanu da to rade, jedan od njih ju je dohvatio i udario pre nego što je uspela da uđe nazad u zgradu.

“Istina je da sam danima imala problem i ovim putem se izvinjavam ljudima iz zgrade na svim neprijatnostima koje su doživeli. Ne želim javno da navodim ime muškarca koji me je napao , započet je proces i to je jedino važno. Niko nije dužan da trpi posledice zbog nečijeg lošeg ponašanja i beskrajno mi je žao ako su se ljudi uplašili”, rekla je starleta za “Alo“.

Nasilnik koji je navodno u pitanju je njen bivši dečko, koji je nedavno izašao iz zatvora i ne može da podnese to što je starleta u međuvremenu nastavila svoj život bez njega.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh