Estrada

SEVIĆEVA PROŠLA KROZ AGONIJU ZBOG LAZIĆEVE NESREĆE, ALI JE KĆERKU SAČUVALA: Pjevačica otkrila kako je sve sakrila od Lorene i kome je DO NEBA zahvalna!

Darko Lazić ćerku Lorenu video je tek kada je iz banje stigao kući u Brestač, u želji da sa porodicom provede Božić. Njegova još uvek zakonita žena Ana Sević nije želela da se dete vidi sa ocem dok njegovo stanje nije postalo stabilno.

Ana Sević - Kurir.rs

Sada pjevačica kaže da je konačno sve kako treba i da je zahvalna svima koji su njoj davali podršku u danima koji joj nisu bili nimalo laki.

– Mnogo je teško… Zaista je mnogo teško. Neko ko doživi tako nešto zna kako je to, s tim što kad takvu stvar, stravičnu, spojiš sa javnošću koja je stravična, onda je zaista mnogo teško sve to izbalansirati – počela je Ana, a onda je otkrila ko joj je pomogao da dijete sačuva od svega.

– Srećom, Lorena je još mala da bi neke stvari mogla da vidi, da pročita i da čuje, ali treba zaista puno snage i pozitivne energije, velika podrška moje porodice… Danijelova, koja je zaista nemerljiva i do neba sam zahvalna svima na tome – rekla je Ana, prenosi Kurir


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh