Estrada

“SRAM TE BILO!” Iznervirana Karleuša u prvoj emisiji “Zvezda Granda” nakon afere, a ko je bio žrtva NJENOG BIJESA

Jelena Karleuša poslije skandala i eksplicitnih fotografija koje je slala bosanskom fudbaleru Ognjenu Vranješu, vratila se na snimanje emisija Zvezda Granda gdje je član žirija.

Karleuša, koja je na prvo snimanje poslije skandala došla vidno neraspoložena, podbola i ljuta, smogla je snage da komentariše kandidate.

Čak je bila surova baš kako to pjevačica zna. Naime, ona je jednom kandidatu putnih usta rekla: “Sram te bilo”!

Podsjetimo, Jelena Karleuša u strogoj tajnosti vratila se u Beograd iz Kine zbog snimanja “Zvezda Granda” gdje se nalazi u ulozi žirija i mentora. Njenu stranu ni pod tačkom razno ne napušta menadžer Zoran Birtašević, a čim je kročila na snimanje, kako se navodi, nastao je ogroman problem.

“Skloni od mene ovu budalu. Neću da sjedim pored Đurišić, to nije dobro za moje mentalno zdravlje”, bjesnela je na Sašu Popovića.

Saša je pokušao da smiri situaciju, a kao i svi ostali imao je u vidu skandal sa Vranješem, pa nije pridavao pretjeranu važnost Jeleninoj nervozi, koja je bila očigledna sve vrijeme.

Podsjetimo, Jelenin sukob sa Snežanom počeo je tokom snimanja emisije kada je jednoj kandidatkinji vikala: “Sram te bilo, stvarno sram te bilo, stidi se”.

Đurišićka je javno negodovala: “Zašto Jelena tako govoriš, djevojka nema razlog da se stidi”, prenosi “Kurir“.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh