Estrada

Duško Tošić na životnom raskršću: Ukoliko potpiše ovaj papir DEFINITIVNO ĆE ŽIVJETI DALEKO OD SUPRUGE!

Donose odluke…

Jelena Karleuša i Duško Tošić - Alo.rs

Srbijanska pjevačica Jelena Karleuša ponosna je na supruga Duška Tošića, tj na ugovor koji će potpisati sa kineskim klubom Guangdžou, u kojem i sada igra, iako to podrazumijeva da će živjeti odvojeno od njega, piše “Glossy“.

Međutim, ono što je sigurno – ukoliko potpiše ugovor koji bi važio do 31.12.2021, Duško će ostati da živi u Kini i naredne tri godine, daleko od Karleuše.

Pjevačica je na svom Instagram storiju objavila fotografiju sa kojom definitvno stavlja do znanja da je ona uvijek uz svog supruga, i da i dalje ima njenu podršku!

Duško Tošić – Screenshot/Instagram

Ovo je cifra koja se ne odbija i po cijenu da bude odvojeno od supruge i porodice, ali se i spekuliše da bi Jelena Karleuša mogla sa svojim djevojčicama da prebaci adresu stanovanja u Kinu na par godina.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh