Estrada

“RAZGRADIO TI SE HIJALURON”: Oglasio se Vranješ, a raja ga uništila komentarima

Društvene mreže ne prestaju da bruje o skandalu koji je izbio nakon objavljivanja eksplicitnih fotografijama na kojima je navodno Jelena Karleuša.

Ognjen Vranješ - Instagram

Nakon što se oglasio i fudbalski klub Anderleht koji je zauzeo stav da neće tolerisati postupak Ognjena Vranješa oglasio se i on na Instagramu fotografijom.

View this post on Instagram

???

A post shared by Ognjen Vranjes (@ognjen_vranjes) on

Uz fotografiju nije poručio ništa, ali je uspio da izazove salvu uglavnom negativnih komentara pratilaca na toj društvenoj mreži.

Jeste sve žude za ovim balavanderom musavim. Bolje da se drži svoje mutave ženice, poslije ovoga ga ni jedna neće htjeti.

Da se svačiji prljav veš tako u javnost iznosi, ni mediji ni socijalne mreže ne bi imale drugo šta da objavljuju… otišao si predaleko. Imaš kćerku, zamisli da neki kreten objavi njene intimne slike ili poruke koje mu je nekad u povjerenju slala – nezavisno kakva je situacija…?

Imaš usta kao Dara Bubamara, a OBRVE kao krem banane.

Razgradio ti se hijaluron, prošlo je 6 mjeseci.

Bez stila, džaba skupe krpice!

Toliko odvratno od tebe, užas…evo sve da ste go*na jeli, zajedno ste ih jeli?! Šta si htio postići objavom i javnim blamom..da ti je ne znam šta uradila, baš da je uništiš..ne znam. Jadno i bijedno, samo su neki od komentara.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh