Estrada

Milica Pavlović priznala da se 10 godina nije čula sa majkom, a odgovor na pitanje da li je ljuta na svoje roditelje je srceparajući

– Sve na svetu što znam, znam zahvaljujući njima dvoma – rekla je Milica aludirajući na baku i deku

Milica Pavlović - Instagram

Od kada se pojavila na estradi Milica Pavlović ističe baku i deku sa kojima je odrasla i koji su je vaspitali, dok roditelje već dugo ne spominje, piše “Blic.rs“.

Pevačica dugo nije spomenula majku u medijima, ali sada je, u razgovoru na kojem je odgovarala na intimna pitanja, priznala da se čitavu deceniju nije čula sa majkom.

– Videla je jesam, ali se nisam čula sa njom – rekla je Milica.

Kako je objasnila, roditeljima više smatra upravo baku i deku.

– Ja sam odrasla sa njima , mislim da je to negde i prirodno stanje. Sve na svetu što znam, znam zahvaljujući njima dvoma – rekla je, a na pitanje da li je ljuta na svoje roditelje jer nije odrasla sa njima, Milica je dala prilično potresan odgovor.

– Ne. Ko sam ja da sudim nekome? – kazala je.

– Rođena sam u Švajcarskoj gde sam živela u najranijem detinjstvu, ali kada su se moji roditelji razveli, prešla sam da živim sa bakom i dekom u okolini Leskovca. Imala sam divno detinjstvo i nikada ništa ne bih menjala. Oni su mi usadili neke tradicionalne vrednosti s kojima i danas živim a, s druge strane, ja sam malo modernizovala babu i dedu, tako da smo nas troje odličan “tandem”. Neko vreme, dok sam išla u srednju školu, živela sam sa ocem sa kojima sam u odličnim odnosima i često smo zajedno – rekla je jednom prilikom Milica.

Kako je tada priznala – sa majkom nema kontakt.

– Nisam, jednostavno tako se dogodilo. Ona je posle razvoda u početku dolazalila da me vidi, a kasnije se nije mnogo interesovala za mene. Sada kada imam dvadeset jednu godinu nisu mi potrebni novi ljudi u životu. Majčinsku ljubav dobila sam od babe i dede – rekla je Pavlovićeva pre više godina.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh