Estrada

NIKADA SE NE POJAVLJUJE U JAVNOSTI: OVAKO DANAS IZGLEDA KĆERKA SAŠE POPOVIĆA I SUZANE JOVANOVIĆ!

Direktor “Grand” produkcije Saša Popović i Suzana Jovanović ponosni su roditelji ćerke Aleksandre Popović, koja nije ljubitelj kamera i medija, te se vrlo retko pojavljuje u javnosti.

No image - Haber.ba

Ekipa emisije “Paparaco lov” uspela je nedavno da snimi naslednicu Saše Popovića u društvu majke Suzane.Njih dve uhvaćene su tokom dana kada su završavale privatne obaveze, a obe su bile bez šminke.Aleksandra ima 19 godina i za sada je posvećena samo studiranju.

– Nju ne zanima da radi u “Grandu”. U drugim je vodama, a sin je tonac u “Grandu”. Kad završi studije, videćemo – rekao je za “Blic” nedavno Saša Popović kada smo ga pitali za ćerku Aleksandru.

Podsećamo, Sašinu porodicu čini i Danijel, Suzanin sin iz prvog braka, kojeg Saša posmatra kao svoje dete.Kako Aleksandra trenutno izgleda i šta je sve radila u društvu majke pogledajte u videu koji je pred vama,prenosi Pulsonline


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh