Estrada

Aca Lukas: Više me ne zanima inkriminisana emisija Zvezde Granda!

Za Acu Lukasa Nova godina krenula je turbulentno.

Srbija Danassrbijadanas,

osle sjajne novogodišnje svirke sa Bubom Korelijem i Džala Bratom u beogradskoj Štark Areni krenule su prozivke da je Lukas ukrao pesmu Veran, te da je to u stvari kopija pesme koreanske grupe BTS. I ne samo to, usledile su čak i otvorene pretnje da će mu karijera biti uništena. Izrevoltiran, Aca je na internet postavio dokument kojim dokazuje da je pesmu kupio legalno, od autora iz Grčke, koji mu je ustupio prava za 6.000 evra. Ali ni to nije bilo sve! Zatim je usledio napad na Bubu i Džalu, a potom je sa Jutjuba obrisan spot za pesmu Veran! Lukas se zbog svega ovoga i te kako iznervirao, ali nema nameru da dozvoli zlobnicima da ga sabotiraju!

– Super smo dočekali Novu godinu, sjajna atmosfera, publika… I onda je krenulo sve ovo. Sad su Buba i Džala nacionalisti odjednom. Kad su radili sa drugima, nisu to bili, niko ih nije prozivao. A sad, kad rade sa mnom, odjednom kreće hajka na njih. U stvari, hajka na mene. Oni su, bre, sjajni momci! Kakav nacionalizam, kakve gluposti. To je skroz bezveze…

Jasmin Fazlic (Jala Brat) i Amar Hodzic (Buba Corelli) – Coolstyle.ba

Šta oni kažu na to? Ne oglašavaju se?

– Šta može da se kaže na takve gluposti? Kako da ne boli? Kažu da je čovek pričao da Srbi treba da se kolju, a majka mu Srpkinja! Koliko bi bilo koga bolelo da mu kažu da hoće da zakolje majku? Kako bi se bilo ko osećao?

Zašto bi neko hteo da te uništi i povede hajku na tebe?

– Da sam neki anonimus, nikome ne bih smetao, nikoga ne bilo briga. Zato što sam uspešan, eto! Znaš, ti hejteri se tako nakače na nekog i krenu… Kad bi ljudi znali šta sve hejteri meni pišu na instragramu… Kojekakve budale pišu svakakve bljuvotine da ti se život smuči. Kojekakvi likovi koji svojim ženama ne smeju da kažu ništa, pa onda ispoljavaju svoje frustracije i komplekse niže vrednosti tako što će iz tople sobe napisati nešto. Odnosno iz hladne sobe, sa raspalog računara tako što će se najebati majke Aci Lukasu, a da Aca Lukas ne zna ni ko je to!

Nemaju priliku da ti kažu lično…

– Ma dobro oni znaju šta bi im se desilo kad bi mi u lice jebali majku. Ma oko bih im izvadio!

Pa što čitaš sve to?

– Pa, ne čitam sve, ali nisam ni ja ćorav! Evo, sad javno kažem – svi koji hoćete da mi jebete mater, tu sam, stojim i čekam, samo dođite ispred mene, pa mi to recite! Ja ću njima onda i majku, i sestru, i oca da jebem! Eto, oni meni tajno, a ja njima javno! Ja sam hrabar, a oni su pič*e! A ti podstrekači koji su hajku pokrenuli… I njima ću… Više nema trunke sumnje da hajka nije pokrenuta.

Šta je cilj hajke na tebe?

– Znaš šta, ništa oni meni ne mogu. Mogu da mi obore pesmu, pa da je vraćam. Natovarili mi na vrat neke budale iz Koreje i ko zna odakle, mogu idioti da mi pišu kojekave budalaštine. Kao, kaže mi neko da se raspravljam sa decom. Ako su deca, ja bih se kao roditelj zapitao da li je moje dete retardirano ako može tako nešto da piše na Instagramu. Retardiranu decu treba lečiti, ne ostaviti ih da pišu po Instagramu gadosti.

Kažeš da si počeo da čistiš fekalije i da si oko sebe ostavio samo ljude. Ko su fekalije, a ko ljudi?

– Pa, sve je to vezano za ovo o čemu smo pričali. Neću više da pričam o tome. Dosta mi je njihovih laži, lažnih priča, lažnih ljubavi. Dosta više o tome. Eto, čim sam počeo da se odvajam od svega toga, evo šta je isplivalo. Kako sam počeo da se distanciram od njih, evo kako se iskazuju. Sve otvorenije i otvorenije. Na kraju će biti otvoreni svi! Videćete svi ko su fekalije. Sami će se javiti!

Pomažeš im da pokažu prava lica?

– Baš tako! Sami će se javiti uskoro!

Koliko je toga na estradi?

– Pravo da ti kažem, nemam pojma. Nisam više na estradi, ispisao sam se sa estrade!

A ko su podstrekači tvojih hejtera? Znaš li ili naslućuješ?

– Svi ti o kojima smo pričali su nebitni, iskompleksirani likovi. A ovi drugi, podstrekači, sa njima više neću komunicirati. Nemam od čega da se branim, ne mogu da me pomere ni za pedalj. Kažem ti, neću da se branim. Ne moraju više ni da mi se javljaju, nema potrebe da mi bilo šta kažu u lice. Dovoljno su već rekli. Neka međusobno pričaju o meni i neka se divno zabavljaju! Neka oni budu prvi, neka probaju! A ja više neću biti prvi, ako im to nešto znači. Biću van konkurencije! Neka žive u svom svetu,ionako ne pevaju za publiku, već za sebe, prave koncerte za sebe i kolege, a ne za publiku. Ionako na koncertima imaju više kolega nego publike

Da li si skoro bio na koncertu nekog kolege?

– Nikad nisam išao na koncerte kolega!

Zašto?

– Zato što me koncerti kolega ne interesuju. Mene samo publika interesuje. Ja pevam i pravim koncerte za publiku, ne za kolege. Niti ih zovem, niti im dajem karte za koncerte.

Sad bi neki rekli da to nije kolegijalno!

– Znaš koliko me boli đo*a za kolegijalnost?! Gde si videla kolegijalnost u ovom poslu? Kolege mi nisu bitne nimalo. Ne mora nijedan da dođe na moj koncert. Niti ih zovem, niti mi trebaju. Mogu da kupe karte, pa da dođu na koncert da vide kako se to radi, da im to bude mala škola umetnosti, mala škola sviranja i pevanja.

Kolege kažu da te vole, da poštuju tvoj rad…

– Zato što ne kažu ono što stvarno misle! Meni je muka od toga, od tih lažnih poljubaca i zagrljaja, zato sam se i ispisao sa estrade. Okupe se, pa se grle, ljube, hvale…

Kad si poslednji put bio na nekom takvom mestu?

– Pre godinu i po dana! Bilo mi je dosta za ceo život. Nije to za mene. Znaš šta, izbegavam sve nebitne ličnosti u svom životu. Ne interesuju me. Nemam više ni živaca, ni vremena da se bavim takvim ljudima i da trošim vreme na to. Ne mogu da sedim sa ljudima koji mi ne žele dobro i ne misle dobro. Ne samo poslovno, već i privatno.Imam 50 godina i teško mi je da se borim sa stresom.

Jelena Karleuša i Saša Popović – Depo.ba

Da li je tačno da izbegavaš susret sa Jelenom Karleušom?

– Nije tačno da izbegavam susret sa Jelenom Karkleušom. Nikoga ne izbegavam, niti imam razloga za to.

Zar nije trebalo da se zajedno pojavite na snimanju Zvezda Granda?

– Ne! To je bila lažna informacija. Nikad nisam dobio poziv da se pojavim u toj inkriminisanoj emisiji o kojoj se toliko priča. Laž je da je trebalo da se pojavim u toj emisiji. Nikad me niko nije zvao. Nemam ni šta, ni koga da izbegavam. Moj obraz je čist i ne moram ništa da izbegavam.

Zašto si sebi u novogodišnjoj noći poželeo da se nikad ne oženiš?

– Malo sam se šalio… Nisam baš ozbiljno mislio.

Znači, ženićeš se ipak još koji put?

– Za sada ne!

Kako se boriš sa stresom?

– Tako što gledam da što više vremena provedem sa svojom decom. Sva moja deca su super, ponosan sam što imam takvu decu i unuku. To je moja najveća životna pobeda. Viđam ih vrlo često, non-stop sam sa njima ili na vezi kad nismo zajedno, prenosi scandal..


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh