Estrada

PRVI I POSLJEDNJI PUT ĆU PROGOVORITI O PRIVATNOM ŽIVOTU: Emina Jahović JAVNO priznala da li se pomirila sa turskim bogatašem!

Emina Jahović potvrdila je da se pomirila sa turskim milijarderom Sadetinom Saranom, sa kojim se navodno posvađala zbog toga što nije željela da se udaje.

Emina Jahović i Sadetin Saran - Kurir

Eminu u Turskoj mediji prate u stopu pa su je tako nedavno sreli u jednom tržnom centru, a nisu mogli da je ne pitaju za obnovljenu romansu koju su svi videli na društvenim mrežama jer je Emina počela ponovo da lajkuje Sadetinove fotografije, baš kao i on njene. Jahovićevu je ekipa reportera uspjela kratko da zaustavi.

“Idem na skijanje sa djecom, pa sam kupila nekoliko stvari koje su nam neophodne za put”, izjavila je pjevačica, a na pitanje da li se pomirila sa Sadetinom odgovorila je:

“Da. Ja uglavnom ne govorim o ovim stvarima za medije, ali vi ste tako slatki, pa ću vam reći. Evo, prvi i posljednji put ću reći – srećna sam. Mnogo sam srećna.”, prenosi Kurir


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh