Estrada

Pogledajte prvi video Jelene Karleuše iz Kine: Porodica na okupu!

Skandal koji su izazvale fotografije na kojima je navodno Jelena Karleuša ne prestaje da traje, a poslije nekoliko dana potpune tišine, pjevačica se oglasila na Instagramu.

Jelena Karleuša - Blogspot

Karleuša, koja je odmah po izbijanju skandala otišla sa kćerkama Atinim i Nikom u Kunu kod supruga, postavila je video na društvene mreže kako se Duško igra sa mlađom kćerkom Nikom, a onda je objavila i fotografiju kćerki na kojima su djevojčice nasmijane i bezbrižne, piše “Ekskluziva.ba“.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh