Estrada

DA LI JE BILA LJEPŠA PRIJE 10 GODINA ILI SADA? Indira Aradinović Indy pridružila se izazovu i izazvala APSOLUTNI RASKOL među obožavaocima

Srbijanska pjevačica se mnogo promijenila u posljednjih deset godina.

No image - Haber.ba

Pjevačica Indira Indi Aradinović nedavno se pohvalila na Instagramu kako je, nakon duge borbe s viškom kilograma, konačno uspjela da liniju dovede do savršenstva, piše “Glossy“.

Pošto prati svjetske trendove, zvijezda je sada odlučila da odgovori i na famozni #10yearchallenge i objavila svoju fotografiju od prije jedne decenije, uporedo sa slikom kako izgleda danas.

Iako i na jednoj i na drugoj fotki izgleda sjajno, promjena na Indy je više nego evidentna. Upravo zato su i mišljenja njenih fanova podijeljena.

Dok jedni smatraju da je ‘nekada bila samo mačkica, dok je danas lavica’, drugi su ubijeđeni da joj prirodniji look daleko bolje stoji.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

10#yearschallenge 2009\2019.

Objavu dijeli INDY Singer (@indy_ara_indira)


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh