Estrada

Ona krade jaja direktoru Granda: Provokativnu pjevačicu uhvatili u nezgodnoj situaciji KAKO JE NIJE SRAMOTA?

Saša Popvić - Telegraf.rs

Lijepa Novosađanka je pred sam početak snimanja emisija u „Grandu“ ogladnjela i nije se libila da zaviri u frižider direktora Saše Popovića da prezalogaji.

Na njenu sreću, Saletov frižider je bio pun, te je mogla i da bira. Jaja, jogurt, šunka… Teinoj sreći nije bilo kraja, krenula je prvo od salame, a završila je na – jajima!

I dok je lijepa pjevačica jela, koleginice koje su se našle u prostoriji sa njom uputile su joj mnoštvo komplimenata na račun njenog izgleda.

Pitale su je kako je tako zgodna, a dozvoljava sebi da jede sve, u šta su se uvjerile i same. Tea se svima zahvalila i otkrila da je to zbog genetike, a onda je počela da se sprema za scenu, što je za našeg paparaca bila prava poslastica.

Dugim i sigurnim korakom krenula je na snimanje, a pred sam kraj je zabilježila jedan selfi, tek da ovekovječi trenutak.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh