Estrada

EDITA PODRŽALA KARLEUŠU: Ognjen Vranješ je sramota!

No, međutim, ove objave pokrenule su lavinu negativnih komentara, pa je Edita osjetila potrebu da se ponovo oglasi s dva kratka videa

Edita Aradinović - Instagram

Povodom se*s skandala na relaciji Karleuša- Vranješ oglasila se i popularna pjevačica Edita Aradinović koja je na svom insta storiju podržala Jelenu napisavši da je je Ognjen Vranješ sramota, piše “Expresstabloid“.

-Ovaj Ognjen Vranješ je sramota!- napisala je Edita na svoj storiju, pa se nedugo nakon toga oglasila i videom, insinuirajući na Vranješovo „ubistvo ili samoubistvo“, uperivši dva prsta u sljepoočnicu i na sve to dodala nekoliko smajlića.

No, međutim, ove objave pokrenule su lavinu negativnih komentara, pa je Edita osjetila potrebu da se ponovo oglasi s dva kratka videa.

-Ne sviđa mi se što ste počeli da se vrijeđate i da pišete kojekakve uvrede. Ako niste primjetili ja se trudim da ne vrijeđam nikoga, ali da opet ima pravo da kazem bilo šta jer je instagram moja platforma gdje mogu da kažem ono sto želim i da kažem ono što želim, jer imam pravo na svom instagramu iznesem mišljenje. A za one koji me nisu dobro razumjeli: Koja sramota je ovaj Ognjen vranješ au..- kazala je Edita na svom storiju.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh