Estrada

Menadžer pjevačice objavio prvu fotografiju Duška Tošića i Jelene Karleuše nakon skandala

Zoran Birtašević, menadžer Jelene Karleuše, objavio je fotografiju na Instagram profilu na kojoj se nalazi u društvu srbijanske pjevačice i njenog supruga Duška Tošića i zajedničke prijateljice.

Jelena Karleuša - Blogspot

Ispod slike koja je nastala u Istanbulu, a gdje svi nasmijano poziraju, Zoran je podržao svoju prijateljicu, napisavši kratko “Porodica i prijatelji”.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Friends & Family

Objavu dijeli ZORAN BIRTAŠEVIĆ (@zoranbirtasevic)

Sudeći prema fotografiji, bračni par i ne mari za skandalom koji trese region.

Njegovi pratioci iskoristili su priliku i podržali Karleušu i njenog supruga.

– “Ni slučajno da je ovo obeshrabri”, “Čim pi**e udaraju, znači da valja”, “Jelena je jaka, nek izda album i pogazi pi**e”, “Neće im proći ovaj put!”, “Nisam fan JK, al’ sam svim srcem uz nju, JK je jaka!!!”, “Od srca velika podrška” – neki su samo od komentara.

Neki od njenih fanova prokomentarirali su ovu aferu kao sabotažu prije njenog izlaska novog albuma.

Zanimljivo, što je ovo plasirano u javnost baš kad žena treba pjesme izdati, organizirani linč se ponavlja, ipak je ona majka, Bog će da sudi svima… koliko zla u ljudima postoji, da Bog sačuva – napisao je jedan fan, prenosi “Avaz“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh